MUSCLEPHARM ASSAULT Energy + Endurance

Овој стимуланс содржи големи, клинички ефективни дози на состојки кои ќе дадат инстант енергија и ментален лифт и ќе ги подобрат атлетските перформанси за време на интензивнот тренинг.

ASSAULT (енергија + издржливост) од страна на MusclePharm вклучува состојки поткрепени само со клинички истражувања и секоја серија се тестира за да биде ослободена од забранети супстанции или загадувачи. Ова го прави овој стимуланс е совршен избор за сите видови спортисти, професионалци или аматери.

Формулата вклучува креатински монохидрат, бета-аланин, амино киселини, витамини и други клучни состојки кои обезбедуваат неспоредлива, долготрајна енергија, го намалуваат заморот и ги зголемуваат вашите перформанси за време на интензивна тренингот.

Залиха:

Нема на залиха!

1.690 ден

Нема на залиха!