Optimum Protein Bar 60gr – Optimum Nutrition

Optimum Protein Bar !!!
👉20 гр Whey Isolate, Milk Isolate, Hydro Isolate, Calcium Casein
👉Висок квалитет
👉Без додаден шекер
👉Оригинален производ
👉Најдобра цена 120мкд
👉Содржи најквалитетно Белгиско чоколадо
👉Можи да го конзумираат и вегетаријанци
👉Без додаток на палмино масло 

Се користи при зголемени потреби на протенски внес еден протеин бар по физичка активност или во текот на денот како надополнување или замена за оброк

Залиха:

Нема на залиха!

120 ден

Нема на залиха!