Pilates Ball + Pump 55cm

Пилатес топка 55цм со пумпа

Atleticore пилатес топка, идеална за растегнување, јакнење и  обликување на телото

Како да ја одберете вистинската големина:

Додека седите на топката, колената треба да ви бидат пониски од карлицата и колкот со горниот дел на телото да биде повеќе од 90°. За подетално видете ја таблицата.

Топката доаѓа заедно со пумпа.

1.150 ден

Пилатес топка 55цм со пумпа

Atleticore пилатес топка, идеална за растегнување, јакнење и  обликување на телото

Како да ја одберете вистинската големина:

Додека седите на топката, колената треба да ви бидат пониски од карлицата и колкот со горниот дел на телото да биде повеќе од 90°. За подетално видете ја таблицата.

Топката доаѓа заедно со пумпа.