PRE XS by RONNIE COLEMAN

MADE IN USA !!!

Pre XS е екстремна енергија и фокус пред тренингот во прав со клинички проучувани состојки дизајнирани да Ви помогнат при напорниот тренинг !

Содржи TeaCrine која е клинички проучувана за да ја зголеми менталната и физичката енергија без падови додека поддржува позитивно расположение и мотивација !

Carnosyn beta alanine е друга клинички студирачка состојка која се докажа во борба против замор на мускулите, а воедно се зголемувајќи ја ефикасноста на врвните достигнувања и поддржува мускулното закрепнување !

BioPerine е клинички проучуван подобрувач на апсорпцијата кој ја зголемува биорасположивоста на хранливите материи за да може да го искористите најдоброто од Вашиот тренинг !

Залиха:

Нема на залиха!

1.390 ден

Нема на залиха!