PRO ANTIUM by RONNIE COLEMAN

PRO-ANTIUM® Врвен мулти-протеински комплекс, дизајниран од РОНИ КОЛЕМАН за да Ви помогне да стигнете до следното ниво!

PRO-ANTIUM® е повеќеслојна протеинска мешавина наменета за целосно закрепнување. Оваа мултифункционална мешавина содржи прецизна комбинација на брзи, средни и споро дигестивни протеини за оптимално закрепнување што ви обезбедува континуиран прилив на протеини долго по завршувањето на тренингот.

* Секоја порција содржи и 13.5g Essential Amino Acids (EAA), како и 3.5g разредени синџири на амино киселини (BCAA). *

Залиха:

Нема на залиха!

2.990 ден

Нема на залиха!