PROTEINELLA WHITE CHOCOLATE 200 gr

Десертот од бело чоколадо на HealthyCo е вкусно замена на чоколада
без додаден шеќер, без палмино масло и со додаден протеин.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

290 ден

Само 2 има на залиха!