PUMP KICK – 450gr – Sport Definition

Pump Kick е модерен пре-тренинг производ кој се базира на висококвалитетен бета-аланин, црвен цвекло екстракт, тирозин, цитрулин малат и таурин. Цврстото додавање на амино киселините со разгранет ланец ги штити мускулите од катаболизам и го намалува времето на регенерација. Кофеинот ја зголемува енергијата и желбата да делува и ја зголемува концентрацијата.

Витамини додадени на формулата (C, B6, B12) помагаат да се одржи нормалниот метаболизам што дава енергија, да придонесе за намалување на замор и замор и да помогне во правилното функционирање на имунолошкиот систем.

Препорачана употреба
Измешајте 2 дози прав (15 g) со 300 ml вода. Употреба пред тренинг.

Залиха:

Нема на залиха!

1.750 ден

Нема на залиха!