Quamtrax Vegan Protein | 500 gr

Вегански протеин од Quamtrax Direct, обезбедува поддршка во исхраната за оние кои бараат извор на висококвалитетен вегетаријански протеин, содржи балансирана комбинација на протеини од грашок и протеин од ориз, со додаток на есенцијални аминокиселини за подобра поддршка во синтезата на протеините.

Залиха:

Само 1 има на залиха!

790 ден

Само 1 има на залиха!