-14%
,

Raden 150 tabs – Yamamoto

Додаток на храна, збогатен со витамин Б1 и Б6 и ди-лаптид L-Alanyl-L-Glutamine (Sustamine®).

RADEN се состои од три есенцијални амино киселини, леуцин, изолеуцин и валин, кои телото не може да ги произведе само по себе; Оттука, ако храната не содржи доволно енергетска подршка и нема доволно доволен BCAA, за време на тренингот за мускулите со висок стрес, телото ќе почне да го разложува мускулното ткиво за да ги задоволи неговите потреби.
Присуството на Аланил-Л-глутамин, овозможува подобра одбрана на мускулните протеини, одржување на клеточната хидратација и помош за имунолошкиот систем.


150 таблети

На дневна доза од 5 таблети

Залиха:

Нема на залиха!

1.790 ден 2.090 ден

Нема на залиха!