RINGHORNS CHARGER MX BOXING GLOVES

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Идеално за повремена употреба: 2 до 3 пати неделно.

Мека и отпорна PU-облога.

Систем со три слоја на пена: за добра апсорпција на шок и оптимално амортизирање.

Панел од мрежа на дланката: за добра терморегулација.

Прикачен палец: да се намали ризикот од повреда.

Велкро систем за прицврстување: за добра заштита на зглобот.

Одлична вредност.

Лого на ринг хорнс.

Бренд: Ринг Хорнс

SKU: RH-00036

2.090 ден