Rock’s Energy Gel with Caffeine 32 g – Amix

Одличен и екстремно брз извор на енергија со комплексни јаглехидрати и кофеин ,во компактно пакување, лесно за носење и употреба.

Rock’s Gel е екстремно брз извор на енергија. Содржи супер концентриран комплекс од јаглехидрати и кофеин.

Залиха:

Само 5 има на залиха!

60 ден

Само 5 има на залиха!