SCATTERBRAIN by KEVIN LEVRONE

СУПЕР КОНЦЕНТРИРАНА СТИМУЛАТИВНА ФОРМУЛА !!!

ГО ПОДОБРУВА МЕНТАЛНИОТ ФОКУС !!!

ГИ ПОДИГА ЕНЕРГЕТСКИТЕ НИВОА !!!

Во едно пакување добивате 60 ДОЗИ !!!

Препорачана употреба: 1/2 лажичка (3,7 g) со 150 – 200 ml вода. Пијте ја дозата 30 минути пред тренингот.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.190 ден

Само 2 има на залиха!