Scatterbrain Shot 120 ml. Kevin LEVRONE

Овој моќен стимуланс:
– ја зголемува енергијата!
– ги подобрува фокусот и концентрацијата!
– jа зголемува издржливоста!
– го забрзува транспортот на хранливи материи и кислород!
– го подобрува пуферниот капацитет!
– ја намалува акумулацијата на млечна киселина!
– ги отстранува слободните радикали од активните мускули и осигурува соодветна хидратација.
– 0% шеќер!
– 0% масти!

Научно дизајнирана комбинација на активни состојки!

120 ml. МОЌЕН СТИМУЛАНС + ПРОТЕИНСКИ ИЗОЛАТ … ЕДИНСТВЕН НА ПАЗАРОТ !!!

4 ДОЗИ ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ОД 120 МЛ. !!!

100 ден