-30%
,

Sex Bomb For Him 120 caps – Applied Nutrition

Го подобрува машкото сексуално здравје
Зајакнување на сексуалниот нагон
Растителна обвивка прилагодена за потрошувачите со диетални, религиозни или културни ограничувања
Халал сертифициран производ

Засилувач на машкото либидо
За Мажи
Сексуален активатор
Тестирано за спортисти
Порции 60
120 капсули
Веге капсули
Нето тежина 90г

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.390 ден 1.990 ден

Само 2 има на залиха!