SHAKER – 0.5 L – BLUE – TrecNutrition

Проѕирен шејкер за протресување со капацитет од 500 ml со одвртено дно за складирање на таблети и капсули, наменети за мешање на различни хранливи материи. За производство се користеа два нови вида на флексибилен материјал, кој обезбедува совршено поставување на сите елементи.

И капакот на дното и капакот на устата се прицврстени, благодарение на што шејкерот е многу цврст и неговата содржина не истекува. Моделот е опремен со иновативно закривено сито со хексагонални дупки, што овозможува да се добија шејкер со исклучително рамномерна и кремаста содржина.

Залиха:

Има на залиха

290 ден

Има на залиха