Shaker Trec 0,7L – TrecNutrition

Класичен Шејкер од флексибилен материјал со посебна капачка и решетка за полесно мешање на вашите омилени протеини. Сребрена боја со капацитет од 0,7 литри.

Залиха:

Само 3 има на залиха!

190 ден

Само 3 има на залиха!