SKULL LABS® ANGEL DUST 270 gr.

Максимална доза на енергија и зајакнување пред тренинг !!!

Серијата SKULL LABS® е посветена на екстремни спортисти, кои сакаат да ги срушат своите физички и ментални бариери. Сеопфатна формула на активни супстанции го стимулира телото за интензивен тренинг.

Супстанциите содржани во ANGEL DUST (алфа-ГПЦ, холин, Л-теанин, Л-тирозин, ГАБА)

 • ја поддржуваат работата на нервниот систем и мозокот
 • го подобруваат  фокусот и концентрацијата. 

Овој моќен стимуланс истотака:

– ја зголемува енергијата;

– ја зголемува издржливоста;

– ги подобрува фокусот и концентрацијата;

– го забрзува транспортот на хранливи материи и кислород;

– го подобрува пуферниот капацитет;

– ја намалува акумулацијата на млечна киселина;

– ги отстранува слободните радикали од активните мускули и осигурува соодветна хидратација.

Без додаток на шеќер.

Порција              4,5г

Порции во пакувањето               60

1.490 ден

Количина во                                   4,5г

 • Бета Аланин                        1600мг
 • Бетаин                                    600мг
 • Л-тирозин                             400мг
 • ГАБА                                         200мг
 • Кофеин                                   200мг
 • Холин Битартрат               100мг
 • Од кој холин                         41мг
 • Холин алфоскерат              75мг
 • Л-теанин                                 50мг
 • Ниацин                                    5мг (31% НРВ)
 • Витамин Б6                           1,4мг (100% НРВ)