Solid Mass Gainer – 1kg – TrecNutrition

!!! НОВО !!!
ВРВНИОТ КВАЛИТЕТ НА ТРЕК
Solid Mass Gainer – 1kg – TrecNutrition
Monster Mass Building Formula!
Помага во добивање на мускулна маса и тежина
Вреден извор на енергија и протеини
Гејнер основан на протеини и јагленихидрати

Залиха:

Има на залиха

690 ден

Има на залиха