Solid Mass Gainer 5800 gr – TrecNutrition

!!! НОВО !!!
ВРВНИОТ КВАЛИТЕТ НА ТРЕК
Solid Mass Gainer 5800 gr – TrecNutrition
Monster Mass Building Formula!
Помага во добивање на мускулна маса и тежина
Вреден извор на енергија и протеини
Гејнер основан на протеини и јагленихидрати

Залиха:

Само 1 има на залиха!

2.990 ден

Само 1 има на залиха!