-29%

Spirullina 60caps x 1000mg – Trec Nutrition

СОДРЖИ зелена-сина морска вода СПИРУЛИНА ПАЦИФИКА
ВО СООДВЕТНА КАПСУЛНА ФОРМА

60 капсули

Земете една порција на производот – 2 капсули со 300 мл вода.
Земете 3 пати на ден, по можност веднаш по оброкот.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

350 ден 490 ден

Само 2 има на залиха!