SUPER MASS GAINER 5232 gr – Dymatize

Dymatize® SUPER MASS GAINER™ е премиум гејнер за зголемување на мускулна маса, со соодветен калоричен профил дизајниран да ги задоволи особените потеби на бодибилдерите, и сите оние кои сакаат да качат мускулна маса.
Особено во фаза на интензивни тренинзи, есенцијалено е да се овозможи соодветен нутртивен внес.

“POWERHOUSE Formula” е специјален матрикс дизајниран да овозможи силна комбинација од креатин, јаглехидрати и протеини, задоволувајќи ги потребите за зголемување на мускулната маса.

Секоја порција содржи 52 гр високо квалитетен протеин, вклучувајќи 11-12 гр BCAAs + 3 гр креатин и 243 гр јаглехидрати со низок процент шекери.
Dymatize® користи само чист, високо квалитетен креатин монохидрат од Creapure®.

Залиха:

Нема на залиха!

3.890 ден

Нема на залиха!