-23%
, ,

Synchronize 2kg – Syntech Nutrition

Synchronize 2kg – Syntech Nutrition е без сомнение најефективнaта формула од “Новата генерација производи- се во едно” достапна на пазарот.

Syntech Nutrition ја создал оваа формула користејќи ги само најдобрите синергетски состојки, совршено прилагодени за изградба на чиста мускулна маса.

Специфичниот однос на протеини / јаглехидрати во формулата го подобрува развојот на чиста мускулна маса.

Начин на употреба

1 сервирање = измешајте 2 дозерки (50g) со 300ml вода. Земете 2 сервирања дневно, секој ден во неделата.

Во денови кога тренирате: кога тренирате наутро, земете 1 сервирање после тренингот и 1 сервирање попладне помеѓу оброци. Кога тренирате навечер , земете 1 сервирање попладне помеѓу оброци и 1 сервирање веднаш после тренинг.
Во денови кога не тренирате:  Земете 1 сервирање наутро помеѓу оброци и 1 сервирање попладне помеѓу оброци.

Залиха:

Има на залиха

2.990 ден 3.890 ден

Има на залиха

Клучни состојки во дневна доза 47 г на Протеини – Концентрат, изолат и хидролизат на протеин од сурутка за побрзо ослободување на амино киселини во мускулите, што придонесува за забрзано обновување и раст на мускулите. 37,5 г на Јаглехидрати – Мешавина на јаглехидрати со постепеното ослободување главно на Палатиноза, совршен јаглен хидрат кој што не влијае на индексот на гликемија.Специфичниот однос на протеини / јаглехидрати во формулата го подобрува развојот на чиста мускулна маса.

3г на Креа-Трона – Двоен ублажен, ултрачист креатин за повеќе моќ и забрзан мускулен раст. Креа-Tрона целосно се апсорбира и не предизвикува задржување на водата, што е идеално да се здобијат двете – сила и чиста мускулна маса.

3г на Леуцин – Значително ја зголемува протеинската синтеза, истовремено го поттикнува развојот на мускулите и губењето на маснотиите и има анти-катаболички ефекти како што е намаленото излачување на кортизолот (хормон на стресот).

4г на Бета-Аланин – ја зголемува експлозивната сила и води кон подобри физички перформанси. Бета-Аланинот е ублажена млечна киселина која го одложува заморот на мускулите на ефикасен начин и го зголемува капацитетот на тренингот и нивото на енергија.Бета-Аланинот, исто така, помага при побрзо закрепнување.

Состав

Whey Protein Concentrate, Palatinose™ Isomaltulose, Maltodextrin, Beta-Alanine, Flavouring  (Vanilla), Crea-Trona™ Double Buffered Creatine, Leucine, Thickening Agent (Guar Gum), Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate, Thickening Agent (Xanthan Gum), Sweetener (Sucralose)