-20%

SyneMax® 90cps. – Amix

SyneMax® е бленд од 6 моќни состојки кои активно помагаат во поддршка на метаболизмот на масти.

SyneMax® содржи екстракт од гуарана, екстракт од кора од бела врба, екстракт од зелен чај, екстракт од цитрус нарингин, екстракт од корен од ѓумбир, и екстракт од горчлив портокал.

Citrus aurantium (горчлив портокал)
» Го поддржува метаболизмот на масти
» Помага во намалување на телесната тежина

Guarana

» Овозможува нормална физичка и ментална виталност

Green tea

» Помага во намалување на телесната тежина
» Придонесува за виталност и детоксикација на телото
» Помага во одржување на нормално ниво на шеќери во крвта и холестерол

Ginger (екстракт од ѓумбир)
» Придонесува за нормална функција зглобовите и мускулите
» Дава виталност и енергија

White Willow Bark Extract (екстракт од кора од бела врба)
» Придонесува за нормална функција зглобовите и мускулите
» Придонесува за виталност и детоксикација на телото

Залиха:

Нема на залиха!

1.190 ден 1.490 ден

Нема на залиха!