SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition

SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition е синтеза од премиум протеини, создавајќи протеински – пакуван шејк што ќе им ги даде на Вашите мускули протеините кои им се потребни. Со многу вкусови од кои може да изберете, милк – чејк искуството на SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition ќе Ве убеди дека е Вашиот “чит” (ден кога јадете секаква храна) ден. Помагајќи им на Вашите мускули да пораснат, но воедно и наградете ги со високо квалитетен протеин.

Висока концентрација на протеини
Ниска концентрација на шеќер
Неодолив вкус
Тежина: 1.82 кг.
24 гр. протеини во доза
1.3 грама шеќери во една доза
48 дози
Без вештачки бои

SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition мора да се користи во рамка на здрав начин на живот и разновидна и балансирана исхрана.
SYNTHA 6 EDGE 1.87 KG. – BSN Nutrition – Висока концентрација на протеини – ниска концентрација на шеќери – неодолив вкус

Залиха:

Има на залиха

3.790 ден

Има на залиха