Techno Gym step XT

Степери за професионална и домашна употреба од италијанскиот бренд Techno Gym кои се најиздржливи степери од овој бренд со пренос на ланец.

Доколку земате поголема количина од 1 степер или други справи постои можност за пакет цени!!!

Залиха:

Нема на залиха!

25.000 ден

Нема на залиха!