TESTOXX – 60 caps – TrecNutrition

TESTOXX – 60 caps – TrecNutrition е додаток на билки со додаток на цинк, што природно го зголемува нивото на тестостерон и го подобрува обновувањето. Редовно земање TESTOXX може да ја подобри рекомбинацијата на телото со зголемување на губење на тежината и добивање на мускулна маса.

Адаптогените во TESTOXX – 60 caps – TrecNutrition ќе ја подобрат еластичноста на расположението и стресот.


УПОТРЕБА
Земете една порција на производот – 1 капсула со 300 ml вода. Земете 2 порции дневно, по можност 30 мин. по оброк. Не користете повеќе од 3 месеци.

Залиха:

Има на залиха

1.490 ден

Има на залиха