The Glutamine DY 300g

The Glutamine DY 300g

Ултимативен мускулен штит

– 4.5 гр. Л Глутамин

– 50 мг. Бета Глукан во една доза

– Порции во пакувањето:  67 !!!!!

Нето: 300г

Глутаминот. Додаток во исхраната. Како додаток во исхраната со Л Глутамине и Бета Глукан, препорачливо за атлети и физички активни луѓе.

Состав: Л-глутамин, бета-глукан (од јачмен).

Дневна препорачана доза: Една доза (4,5г) со 250 – 350 мл. вода. Испијте една порција после тренинг.

Порција       1 доза

Количина во         4.5г

Л-глутамин             4.5г

Бета-глукан            50мг

Нето тежина: 300 гр.

1.090 ден