Thermo-X 100 капсули

Thermo-x (Старо име на производот: Ignix) е без ефедрин и синефрин (стимуланси на бета-рецепторите), но сепак е блага формула за забрзување на термогеното согорување на мастите. Благодарение на многубројните компоненти, овој напреден согорувач е способен да ги ослободи масните киселини од местата на таложење и со согорување да ги претвори во енергија. На овој начин и со помош на други механизми, Ignix му дава енергија на телото и ја зголемува издржливоста и интензитетот на вежбањето.

950 ден

Употреба:
Земете по 1 капсула 3 пати на ден со вода во редовни интервали, 30 мин пред тренинг и пред оброк.

Состав:

Сервирање: 3 капсули

Количина по сервирање

%DV

Тирозин

600 мг

L-Карнитин

300 мг

Грцинија Камбоџа

300 мг

(60 мг Хидрокси-Лимонска Киселина како активна состојка)

Кофеин

180 мг

Алфа Липоична Киселина

150 мг

† Дневната вредност не е утврдена во ЕУ.

СостАВ: L-тирозин, L-карнитин, L-тартарат, екстракт од Гарцинија Камбоџа (60% хидрокси-лимонска киселина [HCA]), нехидриран кофеин, алфа липоична киселина, магнезиум стеарат, желатин (капсули).

Пакување: 100 капсули