TITANIUM PRO PLEX 5 Fitness Authority

Титаниум

Мулти-протеински комплекс…ПроПлекс 5

Содржи 5 вида на протеин + BCAA:

– Протеински концентрат од сурутка [email protected]!
– Хидролизиран суруткин протеин [email protected]!
– Суруткин протеински изолат [email protected]!
– Хидролизиран казеин!
– Белка од јајце!

BCAA – 5.5 гр. во секоја доза !

Пакување: 2000 гр.

ДОЗИ ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ: 74 порции

22г протеин по порција

Ванила вкус

Залиха:

Само 2 има на залиха!

3.090 ден

Само 2 има на залиха!