Trec Fitness Gloves Classic – TrecNutrition

Trec Fitness Gloves Classic – TrecNutrition

Висококвалитетни професионални ракавици за заштита, го штитат зглобот и се многу удобни, бидејќи се изработени од најквалитетна кожа.

Овие ракавици обезбедуваат сила, издржливост и удобност по пристапна цена. Изработена од природна висококвалитетна кожа обезбедува голема удобност за време на вежбање. Ликрата се користи и за подобра вентилација.

Залиха:

Нема на залиха!

490 ден

Нема на залиха!