-13%

Tribulus Extreme 80 Maxi Caps – Body Attack

TRIBULUS EXTREME од Body Attack се состои од екстракт Tribulus Terrestris со вредни растителни супстанции, стероидни сапонини.

Содржината на витамин Б5 (пантотенска киселина) придонесува за нормална синтеза и метаболизам на стероидните хормони, како и витамин Д.

Минералниот цинк може да придонесе за одржување на нормално ниво на тестостерон во крвта и во нормална синтеза на протеини.

Најмоќниот досега Tribulus Extreme 2000мг Tribulus Terestris
👉1800mg Saponin
👉430mg Protodioscine
👉Zinc
👉Vitamin B5
40 дневни дози 80 макси капсули 
Германски квалитет 

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.290 ден 1.490 ден

Само 2 има на залиха!