Vegan Pro 2.1kg – Applied Nutrition

  • Протеински изолат од соја
  • Протеински изолат од грашак
  • Протеин од кафен ориз
  • Протеински микс од растително потекло

Во 30 гр.  порција  

  • 25.3 гр. протеин  
  • 4.1 гр. БЦАА 
  • 1.9 гр. јаглехидрати
  • 108 кцал 
  • О гр. шеќер

Тестирано за атлети

Нето тежина 2.1 кг

70 порции

Овој продукт е без глутен

Залиха:

Нема на залиха!

2.790 ден

Нема на залиха!