-24%

VITA CORE Fitness Authority 90 caps.

Core Vita

Основа на секој суплементарен план!

Вита од ФА Кор линијата е избалансиран витамински и минерален продукт!

Комплетната формула ги покрива телесните потреби за есенцијални витамини минерали со 100% ПДВ. Витамините се кофактори во многу важни процеси во телото. Минералите се потребни за нормална мускулна контракција.

Доколку вашата диета е осиромашена со хранливи материи и не ве снабдува со СИТЕ потребни витамини и минерали, тешко е да се замисли тренирањето без Вита. За жал, денеска најчесто конзумираме процесирана храна која е осиромашена во поглед на есенцијалните витамини и минерали.

Залиха:

Нема на залиха!

750 ден 990 ден

Нема на залиха!