Vitamin C Depot 90 Caps – Body Attack

Vitamin C Depot 90 Caps – Body Attack плус Цинк содржи L-аскорбинска киселина и минерални цинк. Двете хранливи материи придонесуваат за функционалноста на имунолошкиот систем и ги штитат клетките од оксидативниот стрес, кој е предизвикан од, на пр. висок физички напор за време на спортот или ментален стрес.

Спортисти со силен физички напор или луѓе кои не земаат доволно витамин Ц преку исхраната може да спречат несоодветно снабдување на витамин Ц со земање на дополнителен производ. Дополнително содржаниот цинк може да го поддржи енергетскиот метаболизам.

Залиха:

Има на залиха

450 ден

Има на залиха