WAIST SHAPER SLIM – POWER SYSTEM

Овој висококвалитетен, двонасочно прилагодлив ремен за слабеење и обликување со контролирана компресија обезбедува топлина и удобност.

Четири странични решетки ги поддржуваат мускулите на торзото и го олеснуваат притисокот врз лумбалниот ‘рбет.

Тоа е особено ефикасно во тренингот на абдоминалните мускули, каде што зголемениот пот од средината на телото помага да се изгори вишокот масти побрзо и на единствен начин.

Залиха:

Само 1 има на залиха!

1.490 ден

Само 1 има на залиха!