Water Bottle #TrecTeam Black – TrecNutrition

Water Bottle #TrecTeam Black – TrecNutrition

СЕМИ-ТРАНСПАРЕНТНА ПЛАСТИКА со скала на страната ви овозможува да ги мерите пропорциите и обемот на пиењето.

600ml шише со мек врв за да се олесни удобната употреба за време на вежбање, трчање, возење велосипед. Флексибилната конструкција го олеснува брзото стегање на пијалокот, кога времето се брои. Полу-транспарентна пластика со скала на страна ви овозможува прецизно да ги измерите пропорциите и волуменот на пијалок.

Залиха:

Само 4 има на залиха!

180 ден

Само 4 има на залиха!