-22%

Whey Amino Gold 325 Tabs – Body Attack

WHEY AMINO GOLD од Body Attack е мешавина од протеини од концентрат и хидролизат што може да ги задоволи зголемените барања за протеини во рамките на диета или фаза на градење. Млечните протеини обезбедуваат 18 важни аминокиселини кои се без слободна и пептидна врска.

Залиха:

Нема на залиха!

1.550 ден 1.990 ден

Нема на залиха!