WHEY DNA 1.87 KG. – BSN Nutrition

WHEY DNA 1.87 KG. – BSN Nutrition протеинот е комплетен извор на протеин кој ќе ги задоволи потребите на Вашите мускули низ тренингот.

WHEY DNA 1.87 KG. – BSN Nutrition е комплетен-веј прав кој овозможува 24 грама протеин кој ќе го гради Вашиот мускул во еден сервинг. Секој сервинг содржи 133 калории и е вкусен милк шејк кој може да го конзумирате кога сакате.

Раст на мускулите – Одржување на мускулите
24 грама висок квалитет на протеин во еден сервинг
100% протеински извори
55 сервинзи
Нето: 1.87 кг.
Без вештачки бои
ДНА серија
Прилагодете ја Вашата суплементација со новата BSN DNA серија.

Залиха:

Нема на залиха!

3.230 ден

Нема на залиха!