Whey protein Deluxe 1kg – Swedish

WHEY PROTEIN DELUXE 2 kg.

Уникатен производ – Веј Протеин Концентрат + Протеински Изолат !!!

Протеините допринесуваат за растење на мускулната маса. Протеинскиот изолат е најчистиот протеин на маркетот и е идеален при градње на чиста мускулна маса и при намалување на тежината (како додаток во процесот на топењето на мастите)

Во една доза од 33 грама добивате:

– 25 грама Протеин (микс од ИЗОЛАТ и ВЕЈ Протеин)

– 3 грама јаг. хидрати

– 1.3 грама масти.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.690 ден

Само 2 има на залиха!