-25%
,

Xtend BCAA 414g – 30 serv – Watermelon

Xtend BCAA е најпродаван, најнапреден BCAA микс на планетата.

Во неговото срце се 7g BCAAs во природниот дизајн и докажано 2:1:1 сооднос, плус глутамин и цитрулин малат.
Со неслободна мешавина на електролити за поттикнување на хидратацијата, Xtend BCAA правот е без шеќер.
Спортисти од светска класа, боречки шампиони, елитни бодибилдери и ентузијасти од различни типови, сите користат Xtend BCAA за време на нивните вежби со цел да се обучат подолго, потешко и поголем интензитет.

Дизајниран за консумирање во текот на тренингот и покажан ефективен во две универзитетски студии *, XTEND BCAA е најнапредниот производ од ваков вид и помага да се олеснат загубата на маснотии и новата конструкција на мускулите.
Вие едноставно не се чувствувате обновени, вие сте пронајдени.

Сервирања: 30

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.490 ден 1.990 ден

Само 2 има на залиха!