-16%

Xtreme Creatine 500g – FA

Екстрим Креатин

Највисок квалитет на микронизиран креатин монохидрат!!!

– Зголемување на силата и издржливоста
– Го поддржува растот на мускулната маса
– Ја зголемува енергијата
– Ја зголемува синтезата на протеините
– Овозможува регенерација после напорниот тренинг
– Го подобрува визуелниот капацитет
– 100% чист креатин , 0% адитиви
– 100 дози во едно пакување
– Многу поефикасен од стандардните монохидрати
– Лесна растворливост

Порции во пакувањето = 100

Количина во                   5г
Витамин Б6                      1мг
Kреатин монохидрат        4,5г
Од кои креатин                4,0г
Таурин                              0,5г

Залиха:

Нема на залиха!

1.090 ден 1.290 ден

Нема на залиха!