-23%

XTREME NAPALM® PRE-CONTEST Fitness Authority

XTREME NAPALM® PRE-CONTEST Fitness Authority е моќен и напреден стимуланс за пред тренинг. Дизајниран е специјално за најефективна подготовка за интезивен тренинг за сила и кондиција. Xtreme Napalm® започнува да има ефект само неколку минути по внесувњето на првата доза и дава силно чувство на активација на сите телесни ткива.

Аргининот и бета-аланинот внесени од  Xtreme NO-Volumizing Complex го подобруваат ослободувањето на азотниот оксид од епителното ткиво кое ги шири крвните садови и ја го забрзуваат транспортот на хранливи материи и кислород до активните мускули и даваат силно чувство на “вечен пумп” низ целиот тренинг.

Овој моќен стимуланс:

– ја зголемува енергијата;

– ги подобрува фокусот и концентрацијата;

– го забрзува транспортот на хранливи материи и кислород;

– го подобрува пуферниот капацитет;

– ја намалува акумулацијата на млечна киселина;

– ги отстранува слободните радикали од активните мускули и осигурува соодветна хидратација.

Залиха:

Само 2 има на залиха!

990 ден 1.290 ден

Само 2 има на залиха!