-7%

XTREME THYROBURN FA 120tab

Екстрим Тиробурн
НАЈЕФИКАСНИОТ ТОПАЧ НА МАСТИ!!!
– ЈА ЗГОЛЕМУВА ТЕРМОГЕНЕЗАТА!
– МОЌЕН СТИМУЛАНС НА МЕТАБОЛИЗМОТ!
– ЈА ЗАБРЗУВА ЛИПОЛИЗАТА!
– ЈА ЗАБРЗУВА ИСПОРАКАТА НА МАСНИТЕ КИСЕЛИНИ!
– ЈА ЗГОЛЕМУВА ЕНЕРГИЈАТА!
– ВРВНА ТЕХНОЛОГИЈА ПРИ ИЗРАБОТКА НА ТЕЧНИТЕ КАПСУЛИ!
– ДОЛГОТРАЕН ЕФЕКТ!
Екстрим Тиробурн – почуствувај ја жештината

120 таблети

Екстрим Тиробурн. Додаток во исхраната. Производ кој ја суплементира исхраната со минерали и екстракти од растенија, препорачлив за спортисти кои имаат напорни тренинзи и за луѓе кои имаат активен стил на живот. Содржи кофеин (200мг/3 капсули), не е препорачлив за деца или трудници.

Состав: Л-карнитин тартарат, екстракт од лист на зелен чај (камелиа синезис( Л.) кунтзе, 20% кофеин), агенс за нараснување (Е 460), скроб, Л-тирозин, холин битартрат, содиум цитрат, екстракт од Гарцинија Камбогиа (гарцинија камбогија, (Гаертн), десрн.60% ХЦА), прав од чили, (капцисиум аннуум(Л инн.)), екстракт од  лист од зелен чај (камелија синезис (Л.)кунтзе,45%ЕГЦГ), екстракт од корен на ѓумбир (зингбер официнале Росцое), агенс против стврднување (Е 470б, Е 551), хром (ИИИ) хлорид.

Начин на употреба: Испијте 3 таблети на ден (пред тренинг, пред оброк). Не зимајте таблети во период од 4 часа пред спиење.

Предупредување: Не пречекорувајте ја препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да бидат замена за разновидна исхрана. Не конзумирајте го продуктот ако сте алергичен на некоја од состојките. Не конзумирајте го продуктот доколку сте трудни или сте доилка. Немојте да го мешате со алкохол. Држете го понастрана од дофат на деца.

Порција        3 таблети

Порции во пакувањето     со две таблети дневно е 60, со три таблети дневно е 40 порции.

Содржина во                              1 таблета     2 таблети     3 таблети

Л-карнитин тартрат                    488,5 мг       977 мг          1466 мг

 Од кои л-карнитин                     333,3 мг       666,6 мг       1000 мг

Л-тирозин                                    166,7 мг       333,4мг        500 мг

Екстракт од лист на зелен чај    25 мг            50 мг            75 мг

 Од кои ЕГЦГ                               11,2 мг         22,5 мг         33,7 мг

Чили                                             33,3 мг         66,6 мг         100 мг

Екстракт од гарнициа камбогиа 41,7 мг         83,4 мг         125 мг

 Од кои ХЦА                                 25 мг            50 мг            75 мг

Екстракт од корен на ѓумбир      16,7 мг         33,4 мг         50 мг

Екстракт од лист на зелен чај     333,3 мг       666,6 мг       1000 мг

 Од кои кофеин                             66,7 мг         133,3 мг       200 мг

Холин битартрат                           81,0 мг         162 мг          243 мг

 Од кои холин                                33,3 мг         66,6 мг         100мг

Хром                                              20μg               40μg              60μg

                                                       (50% НРВ)   (100% НРВ)          (150% НРВ)

Натриум                                         10 мг            20 мг            30 мг

НРВ-нутритивна референтна вредност                              

1.290 ден 1.390 ден