Zero Syrup, Hazelnut-Choco, 425 ml

340 ден

Zero Syrup, Hazelnut-Choco, 425 ml

Zero Calories Syrup 425 ml Hazelnut Choco – Сируп со нула калории со вкус на чоколадо и лешник во пакување од 425 мл

Неверојатно искуство на вкусови, без шеќери, без масти

Упаство за употреба: Добро протресете пред употреба. Одвојувањето се случува по природен пат затоа протресете. Ставете 1 сервирање (5 мл) во оброци за подобрување на вкусот

Нутритивни вредности; големина на сервирање 5 мл; бр.на сервирања 85