-20%

ZMA™ Original 60caps – Trec Nutrition

Композиција на хелирани минерални компоненти 

  • Збогатено со витамин Б6
  • Содржи Цинк кои придонесува за нормална ДНА и протеинска синтеза
  • ПАТЕНТИРАНА ZMA™ ФОРМУЛА
Сервирање 2 капсули**
ZMA® (SNAC System, Inc.)
Magnesium 225,00 mg (60%*)
Zinc 15,00 mg (150%*)
Vit. B6 5,25 mg (375%*)

 

Залиха:

Само 2 има на залиха!

790 ден 990 ден

Само 2 има на залиха!