-7%
,

GOLD BCAA 2:1:1 – Kevin Levrone

Голд БЦАА 2:1:1 Kevin Levrone + електролити

Има додадени електролити!
Без калории
Без шеќери
Брзо мускулно опоравување
Превенира мускулно оштетување
Ја потпомага рехидратицијата
10.5г Амино киселини
7г Бцаа 2:1:1
2,5г Глутамин
1г Цитрулин Малат

30 порции

Тестирано за спортисти

Нето тежина 375г

Залиха:

Само 1 има на залиха!

1.290 ден 1.390 ден

Само 1 има на залиха!