Synthesis Multi Creatine Complex

1.090 ден

 

Силата во комбинација со исхрана обезбедува победа со секое повторување.

Synthesis Multi Creatine Complex е огромна моќ што можете да ја почувствувате, дали сте подготвени за тоа?

SYNTESIS MULTI CREATINE COMPLEX:

  • Две најефективни форми на креатин
  • Збогатен со бета-аланин и таурин
  • Ги поддржува анаболните процеси и развојот на мускулната маса
  • Ги зголемува депоата на фосфокреатин

Synthesis Multi Creatine Complex е напреден креатински микс збогатен со бета-аланин и таурин.

Nuclear Nutrition користи само докажани состојки – со креатин во две од најдобро докажаните биодостапни форми ќе можете да ги зголемите вашите енергетски резерви, овозможувајќи ви да ги подигнете тежините и комплетните сетови како никогаш порано, додека бета-аланин и таурин ќе ја зголемат својата издржливост . Synthesis Multi Creatine Complex е производ кој ќе ги максимизира Вашите мускулни и силови придобивки. “Не оставај ништо незавршено” и поправете го Вашето место на врвот на синџирот на исхрана.

Верижна реакција која ќе Ве промени засекогаш!

 

Category: