• CLA 1200 + Green tea cps. – Amix

  0 out of 5
  (0)

  Amix™ CLA 1200 е продукт кој во исто време цели кон губење на акумулираните масти и задржување на мускулите.

  CLA 1200 не содржи стимуланси, и е дизајниран за безбедно губење на телесните масти.

  Бенефитите од овој производ се:

  ✔ Зголемена енергија

  ✔ Губење на телесните масти, особено околу абдоменот

  ✔ Подобрен мускулен тонус

  SKU: n/a

Покажува само еден резултат