• C4 RIPPED 30 serv.

    0 out of 5
    (0)

    Топете ги мастите, не вашите мускули

    C4 Ripped е стимуланс кој ги комбинира експлозивната енергија на C4 со состојки специфични за топење на мастите. Оваа формула помага да тренирате поинтензивно додека ја поддржува способноста на вашето тело да ги согорува мастите.

    SKU: n/a

Покажува само еден резултат