• SCATTERBRAIN by KEVIN LEVRONE

  0 out of 5
  (0)

  СУПЕР КОНЦЕНТРИРАНА СТИМУЛАТИВНА ФОРМУЛА !!!

  ГО ПОДОБРУВА МЕНТАЛНИОТ ФОКУС !!!

  ГИ ПОДИГА ЕНЕРГЕТСКИТЕ НИВОА !!!

  Во едно пакување добивате 60 ДОЗИ !!!

  Препорачана употреба: 1/2 лажичка (3,7 g) со 150 – 200 ml вода. Пијте ја дозата 30 минути пред тренингот.

  SKU: n/a
 • Scatterbrain Shot 120 ml. Kevin LEVRONE

  0 out of 5
  (0)

  Овој моќен стимуланс:
  – ја зголемува енергијата!
  – ги подобрува фокусот и концентрацијата!
  – jа зголемува издржливоста!
  – го забрзува транспортот на хранливи материи и кислород!
  – го подобрува пуферниот капацитет!
  – ја намалува акумулацијата на млечна киселина!
  – ги отстранува слободните радикали од активните мускули и осигурува соодветна хидратација.
  – 0% шеќер!
  – 0% масти!

  Научно дизајнирана комбинација на активни состојки!

  120 ml. МОЌЕН СТИМУЛАНС + ПРОТЕИНСКИ ИЗОЛАТ … ЕДИНСТВЕН НА ПАЗАРОТ !!!

  4 ДОЗИ ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ОД 120 МЛ. !!!

  SKU: n/a

Showing all 2 results